Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärs- och morotssoppa med apelsin

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kan varieras med mängd apelsin och ingefära för olika smak och styrka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala rotfrukterna och lök, skär i cm stora tärningar. Finhacka ingefära. Koka upp vatten och lägg i buljongtärningar rotsaker, ingefära och lök, låt koka i 10 min tillsätt linser, apelsin salt och peppar. Koka ytterligare 15 minuter.
  2. Tillsätt kokosmjölken och mixa till en slät soppa. Krydda med salt och peppar vid behov.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.