Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärschoklad med vispad grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingefäran ger skön hetta och fräschör till den söta chokladen. Syltad ingefära finns i välsorterade livsmedelsbutiker. Ur Allt om Mat nr 18/08.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela vaniljstången och skrapa ur fröna. Grovhacka choklad och ingefära.
  2. Blanda vaniljstång, vaniljfrön, choklad, ingefära, kanel och vatten i en kastrull. Låt sjuda ca 2 minuter. Ta upp vaniljstången. Mixa drycken slät med mixerstav. Sila och häll upp i koppar.
  3. Servera drycken varm med lättvispad grädde och litet mald kanel på toppen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.