Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ishavssoppa med torsk och räkor

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

God fisksoppa med skaldjur

Ingredienser

Instruktioner

Skala palsternacka, lök och potatis. Tärna och lägg i kastrull. Höll på buljongen och koka gönsakerna mjuka. Mixa med stavmixer och häll på grädde. Hetta upp soppan och smaka av soppan med salt och peppar. Lägg i fisken skuren i centimeterstora bitar. Lägg i nästan alla räkor. Låt det hela bli genomvarmt. Servera soppan med räkor på toppen samt en dillkvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.