Instruktioner
Blötlägg gelantinbladen i rikligt kallt vatten i minst 10 min.
Koka upp grädde, socker, ingefära och vaniljsocker .Ta upp gelantinbladen och krama ur vattnet. Smält dem i den varma gräddblandningen och häll upp i portionsformar. Låt stå kallt i minst 1 timme.
Smält chokladen i vattenbad eller mikrovågsugn. Häll allt i en plastpåse , klipp ett litet hål i ena hörnet och ringla chokladen i tunna strängar på ett bakpapper. Låt stå i kylen tills det stelnar.
Värm honungen i en kastrull. Gröpa ur innnehållet i passionsfrukterna och rör ner honungen. Lös upp majsstärkelsen i vattnet, rör ner i honungen och koka upp.
Skala apelsinen och skär bort hinnorna från varje klyfta . Tillsätt apelsinklyftrorna i honungen och låt dem bvli varma men inte koka.
Stjälp upp puddingarna, kanske behöver du en vass kniv längs kanten. Bryt chokladstängerna i lagom stora bitar och lägg dom ovanpå som fågelbon.
Fördela fruktsalladen och dekorera med carambola skuren i tunna skivor.