Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk gryta med salsiccia

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med bönor i grytan är det enda som behövs ett gott bröd att suga upp den goda såsen med!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar, ca 3x3 cm. Bryn i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar och ställ åt sidan.
  2. Skala och hacka lök och vitlök. Skiva fänkålen, skala och tärna moroten. Kärna ur och strimla chilin. Fräs alla grönsaker i smör i en gryta, ca 5 minuter. Häll på tomater, vin och fond. Koka upp. Lägg i köttet och koka sakta under lock tills det är mört, 50-60 minuter.
  3. Stek korven i smör i en stekpanna. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Blanda i korv och bönor i grytan och koka ytterligare 5-10 minuter. Ta upp korven och dela den i mindre bitar. Smaka av grytan med salt och peppar.
  4. Servera gärna grytan med ett gott bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.