Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Italiensk torsk

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Fräsch och god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret i stor kastrull på låg värme. Lyft bort kastrullen och rör ner brödsmulor. valnötter, skal och juice från 1 citron, hälften av den färska rosmarinen och hälften av persiljan. Klä en långpanna med ugnsfolie och lägg i torskfilèerna. Tryck försiktigt fast brödsmulorna över fisken.
  2. Grädda i 200 grader varm ugn i 25-30 minuter. Lägg vitlöken, resten av citronskalet och juicen, rosmarin och persilja i en skål tillsammans med chilin och blanda. Vispa i oljan. Droppa dressingen över torskfilèerna så snart de är färdiga.
  3. Servera med pressad potatis och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.