Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jättegod pastasås med kyckling och mango-chutney

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb och en god brunch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort skinnet på kycklingen, och fördela kycklingen i mindre bitar.
  2. Hacka lök och champinjornerna i små bitar och fräs dessa i en stekpanna med en klick margarin. (Får inte bli för mycket färg på det.) Häll på grädden och lägg i chutnenyn. Rör om.
  3. Låt detta småputtra medan pastan kokar. Vid serveringen så klipp persiljan och strö över den över såsen. Serveras med en god sallad till.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heizel 9 juni 2009

    Denna sås är en av mina favoriter, blev glad att hitta den här. Den påminner mig om min mamma. Hon gjorde denna sås med lite chili krydda och strimlad paprika. Men hon hade den i pajskal. En härlig sallad till. Väldigt gott! Själv har jag denna sås till det mesta. Klyftpotatis, bakpotatis med lite bacon i. osv. TACK!

  • Silvander 4 mars 2011

    Detta var en mild och god sås, föll tyvärr inte barnen i smak. Blev mycket god att lägga i piroger dagen efter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.