Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubb och melonsallad med pistagecrème

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Hur smaskigt som helst! Passar utmärkt som efterrätt eller när sötsuget sätter in.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och dela jordgubbarna. Skala, kärna ur och skär melonen i 3 cm stora bitar. Blanda jordgubbar och melon. Vispa crème fraiche med florsocker och vaniljsocker så att den blir fast, vänd ner pistagenötterna. Servera salladen med pistagecrèmen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.