Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbs- och chilisalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En god salsa helt enkelt.

Ingredienser

Instruktioner

Skölj, snoppa och skär jordgubbarna i små bitar. Häll olivolja, crema di balsamico och vinäger över jordgubbarna. Rör ner rosmarin och chili. Blanda väl. Smaka av med salt och peppar. Låt salsan marinera ca 20 min. Smakar godast med smakrik dessertost i skivor och lite ruccolasallad. Kan serveras om förrätt, efterrätt eller på ett buffébord.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.