Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsdessert

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En härlig efterrätt som du snabbt slänger ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg jordgubbarna i en skål. Häll över farinsocker och vaniljsocker. Blanda väl.
  2. Låt det hela stå i kylen tills sockret smält och jordgubbarna saftat sig, ca 20 minuter. Rör om försiktigt någon gång.
  3. Blanda youghurt, crème fraiche och rivet apelsinskal i en annan skål.
  4. Varva jordgubbar och youghurtblandningen i efterrättsskålar eller höga coupeglas.
  5. Garnera med bär och mynta eller citronmelissblad. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.