Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbsmousse mellan krispiga vaniljflarn och färsk frukt

 
Skriv ut

Jätteläckert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden löst. Lägg gelatinbladen i kallt vatten och blanda grädden med jordgubbsåsen. Blanda i de smälta gelatinbladen. Låt stelna.
  2. Blanda mjöl, florsocker, äggvita och vaniljsocker till en smidig massa. Pensla ut rektanglar ca 4x7 cm på ett bakplåtspapper.
  3. Grädda 4-5 minuter i 200 grader värme. Varva flarn och mousse och servera med färska jordgubbar, persikor, röda vinbär och krusbär samt jordgubbsås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.