Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Jordgubbspaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

God att äta ljummen

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ihop mjöl, socker och fett till en deg. Låt den vila i kylskåp minst en timme.
  2. Platta ut degen i en rund form ca 26 cm i diameter. Grädda på mittfalsen i ugnen i 225 grader i ca 20 min. Låt kallna.
  3. Rensa och skölj jordgubbarna. Låt dem rinna av väl.
  4. Vispa vitorna till hårt skum. Vänd försiktigt ner sockret och jordgubbarna. Bred ut det i pajformen.
  5. Grädda på mittfalsen i 150 grader i ca 15 mn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.