- Serverar: 12 portioner
- Tid: 25 minuter
Skriv ut
Dessa muffins är godast att äta varma.
Instruktioner
- Pensla en muffinsplåt med 12 hål med smält smör eller olja.
- Sikta mjölet i en stor skål, tillsätt socker och hackad choklad och gör en grop i mitten, tillsätt ägg, jordnötssmör, sylt, smör och mjölk blandat (inte för mycket). Om smeten är för torr kan du tillsätta 1/2 dl mjölk extra.
- Fördela smeten i muffinsformarna. Grädda i 175 grader ca 20-25 minuter eller använd en provnål, för att se att den kommer upp torr.
Låt dem vara kvar 10 minuter i formarna innan de stjälps upp att kallna på bakgaller. Pudra dem med florsocker.
- Blir muffinsen för tuggiga av jordnötssmör med bitar i, så kan man använda slät jordnötssmör.
Publicerat den
26 februari 2010
Liknande recept
Skriv kommentar