Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Julsallad med apelsinsås

 
Skriv ut

En spännande och syrlig sallad bryter av på ett fint sätt bland skinka och sill och annat julgott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka brysselkålen enligt förpackningens anvisningar. Ta upp kålen och låt den kallna.
  2. Skala apelsinerna och skär ut hinnfria klyftor med hjälp av en vass kniv.
  3. Lägg apelsinklyftorna i en ring på ett uppläggningsfat. Lägg brysselkålen i mitten. Strö över russinen.
  4. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och smaka av med salt och peppar.
  5. Bjud såsen till salladen.
  6. Lycka till! Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.