Tips:
När det står varmluftsugn i receptet, men du bakar med vanlig ugn, höj temperaturen i din ugn med runt 20- 25 grader så blir det bra.
Räcker till en plåt
Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.
Vispa ägg och strösocker pösigt. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål. Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten.
Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten.
Klä en plåt, cirka 40 x 35 centimeter med bakplåtspapper och häll i smeten. Hacka knäckchokladen grovt och strö över smeten.
Grädda kakan i cirka 15 minuter (den får inte bli torr), prova med en sticka. Låt svalna.
Koka upp grädden, häll i espressokaffet och rör i 200 gram finhackad mörk choklad. Låt glasyren svalna något och bred den över kakan.