Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kärleksmums

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Klassisk chokladkaka med krämig topping.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret. 3. Vispa ägg och socker pösigt. 4. Rör i de torra ingredienserna i äggblandningen. 5. Blanda i det smälta smöret i smeten. 6. Smörj och bröa en långpanna och häll i kaksmeten. 7. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter. 8. Låt kakan svalna. 9. Häll alla ingrediensserna till chokladkrämen, utom kokosflingorna, i en kastrull. 10. Låt ingredienserna smälta ihop under omrörning och sedan småkoka tills krämen tjocknat. 11. Bred chokladkrämen över kakan och strö på kokosflingor. 12. Dela kakan i rutor i önskad storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.