Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonfilé med ingefära

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad gryta med krispiga strimlor av ingefära

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i skivor. Skala ingefäran. Skär långa strimlor av halva biten och finhacka resten. Stek strimlorna i smör i en stekpanna, ta upp dem och låt rinna av.
  2. Salta och peppra köttet och bryn det i smör i stekpannan.
  3. Tillsätt grädde, fond, soja, citronsaft och hackad ingefära. Låt koka ca 5 minuter. Strö över ingefärsstrimlor och gräslök.
  4. Servera med kokt ris och grönsaker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.