Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kalkonkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme 10 minuter
Skriv ut

Har fâtt detta recept av en vän här nere pâ Gran Canaria,en god maträtt och nyttig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta pâ ugnen 200º. Tag en skâl och blanda lite olivolja, timjan, basilika, saften från citronen och lite svartpeppar. Lägg i kalkonköttet och blanda om.
  2. Tag fram en ugnssäker form,skala och skiva potatisen lägg i formen. Fortsätt sedan med hackad lök och paprikan som du skär i stänger. Där efter morötterna även dom i fina stänger,lägg på vitlöksklyftorna och salta. Häll på hälften av vinet, täck över med aluminiumfolie,och in i ugnen i 25 minuter.
  3. Tag ut formen lägg på köttet och resten av vinet på med folien och ytterligare 25 minuter. När det återstår 5 minuter tag av folien höj temperaturen så köttet får lite färg. Smaklig måltid.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.