- Serverar: 4 portioner
- Tid: 10 minuter
Skriv ut
Fick denna sås till filé black and white på restaurang Mando i Malmö. Efter en smakanalys kom jag (tror jag) fram till receptet.
Instruktioner
- Finhacka oliverna. Ta så mycket ni vill.
- Hacka valnötterna fint så många ni vill ha. Blanda med fraichen.
- Bryt osten i småklumpar och blanda i. Skall vara hela små bitar. Ta så mycket/lite ni vill ha.
Salta om ni anser det behövs, tänk på att osten och oliverna är salta. Peppra efter smak.
- Om ni tycker såsen blir för tjock så tunna med lite mjölk. Låt mogna ett par timmar.
- Denna sås har jag till allt, men den är ursprungligen gjord till en grillad köttbit. Bara att utöka såsen om ni blir fler än fyra.
- Denna sås är under principen "smaka av" tills ni blir nöjda.
Publicerat den
28 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar