Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel- och sirapskaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

En underbart god kaka, lite som de bakades förr!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg och socker tjockt och pösigt. Tillsätt bakpulver, kanel och mjöl. Smält smöret och koka upp det med vattnet. Häll den varma vätskan i smeten och tillsätt sirapen.
  2. Häll smeten i en smord, bröad 1 1/2-litersform. Strö flagad mandel över och grädda i 175° ca 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.