Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanel- och kardemummakaka med äpple och aprikos

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Näringsrik efterrätt som även passar veganer!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver, kryddor, aprikoser, honung, olja och mjölk till en smet.
  2. Olja in en form och bröa med kokos. Häll smeten i formen och tryck i äppelklyftorna.
  3. Grädda mitt i ugn ca 25-30 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jhaggstrom 21 april 2012

    måste bara påpeka att det flesta veganer inte äter honung då det kommer från bin ;)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.