Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande äppelpaj

 
Skriv ut

Tar lite tid att göra, men är gudomligt god.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl, bakpulver och socker. Finfördela smöret i blandningen. Arbeta ihop till en deg, som du trycker ut i en pajform.Skala och skär äpplena i klyftor, ta bort kärnhuset. Lägg äpplena tätt i formen, strö över socker och kanel. Grädda 15-20 min. i 200 grader. Ta ut formen. Vispa grädde och rör ner äggulorna. Bred smeten över äpplena och grädda ytterligare 20-30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.