Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaneldoftande bananpaj

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Grädda gärna pajen i en avlång form som omväxling så får du snygga avlånga bitar.

Ingredienser

Instruktioner

Kör alla ingredienser till degen i en matberedare. Tumma ut degen i en pajform, ca 25 cm diameter. Ställ formen kallt en stund. Sätt ugnen på 225 grader. Nagga pajskalet med en gaffel och förgrädda i 15 minuter. Mosa bananerna med lime. Blanda med ägg och vispgrädde. Fyll pajskalet och pudra på kanel. Grädda i 200 grader ca 25-30 minuter. Servera med ex. glass.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.