Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanelkryddade köttfärsspett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Köttfärsspetten kan grillas eller stekas i panna. Dessa saftiga spett serveras med en mustig ratatouille.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovhacka rödlök, och 1 gul lök. Skär zucchinin i skivor. Dela, kärna ur och skär paprikorna i bitar. Fräs alla grönsaker i olja ca 5 minuter. Tillsätt krossade tomater och salt. Låt ratatoullen småkoka i 10 minuter. Krydda med oregano, timjan och balsamvinäger.
  2. Skala och finhacka ½ gul lök. Blanda färs, lök, pressad vitlök, ägg, sambal oelek, kanel, 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma till 8 avlånga "korvar" och trä upp den på grillspett.
  3. Stek spetten runtom i smör i en stek/grillpanna 8-10 minuter. Servera med rataouillen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.