Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kanongod kycklingfilé i ugn

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Kanon god rätt till helgens måltid som till bjudning. Filéerna blir så möra och saftiga att det smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt på ugnen 200 grader. Dela kycklingfiléerna på längden. Blanda mjöl, och kryddorna i en djup tallrik. Knäck äggen och vispa i en djup tallrik . Vänd filéerna först i äggblandningen och sedan i mjölblandningen så de paneras. Lägg de panerade filéerna tätt i en ugnsfast form. Strö över osten. Ställ in i ugnen i 30 min. Servera med klyftpotatis och en god sås ex bearnaise eller kantarellsås. Mycket gott. Lycka till!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.