Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellfylld lövbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott gott!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och dela kantarellerna om de är stora. Skala och finhacka vitlöken. Fräs svamp och vitlök i smör, tillsätt lite grädde och basilikan. Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan. Fördela hälften av svampröran och rulla ihop. Fäst med tandpetare. Stek rulladerna i resten av smöret tills de har fått fin färg och är genomstekta.
  2. Blanda resten av svampröran med resten av grädden, buljong och vinbärsgele´. Låt koka upp under omrörning. Smaka av med salt och peppar.
  3. Servera med skivad råstekt potatis och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.