Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kantarellkrustader version 2

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Kantarellsäsongen är här och det kryllar av dem. Nu försöker jag bara komma på vad man ska göra för delikatesser av dem.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kantarellerna i smör, Salta och peppra lätt över. Pressa över en klyfta vitlök. När allt smör är instekt i svampen: pudra över mjölet samt smula över buljongen och red av med grädde. Pudra bara ett ytligt skikt över all svamp.
  2. Låt sen sjuda tills konsistensen tjocknat. Bryt i osten och toppa med persilja och ev. extra salt och peppar.
  3. Fyll krustaderna och låt stå i ugnen 125 grader i mitten av ugnen. Servera med en persiljekvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.