Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karamelliserad ananas med lime och sirap

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmm, vad gott! Dessert med lite sting!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär topp och botten av ananasen och skär bort skalet på sidorna. Dela frukten och skär den i klyftor. Ta bort stocken om du vill.
  2. Värm en stekpanna och häll i sirapen. Tillsätt smöret och låt det smälta. Lägg ananasbitarna i den varma sirapen och tillsätt limesaften och limeskalet. Karamellisera ananasen i 2–3 minuter på varje sida.
  3. Servera de varma karamelliserade ananasbitarna med vaniljglass och nymalen svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.