Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins chokladrutor

 
Skriv ut

Mina favoritrutor Jag brukar göra dubbel sats och grädda i en stor långpanna 30 gånger 40 cm

Ingredienser

Instruktioner

Vispa ägg och socker poröst Blanda mjöl, bakpulver, vanilj och kakao Rör ner det i äggsmeten Tillsätt mjölk och smör Bred ut smeten på en bakplåtspapperklädd liten långpanna Grädda i 225 grader ca 8 min Blanda ihop glasyren och bred över den kalla kakan Garnera med cocosflingor

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.