Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Karins kycklinggratäng med bananer och cashewnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lättlagad och mycket god rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs curryn i matfettet. Rör ner riset. Tillsätt 2 dl vatten, buljongtärning och kycklingen. Låt småputtra ett par minuter.
  2. Rör ner grönsaksblandningen och ta kastrullen från värmen. Fördela allt i en smord form.
  3. Strö över tomater och bananer, skurna i bitar. Bred över grädden vispad med curryn.
  4. Sätt in i 200º ugnsvärme cirka 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.