Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler med råstekta grönsaker och aromsmör

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Bräckta kasslerskivor med krispiga grönsaker och ett ljuvligt aromsmör med vitlök och citron som får smälta över. Från Allers nr 30/09.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och ansa grönsakerna och skär dem i bitar.
  2. Skala och pressa vitlöken och blanda den med resten av ingredienserna till aromsmöret. Smaka av med salt och peppar.
  3. Hetta upp litet olja i en stekpanna och stek potatisen gyllenbrun runt om. Blanda ned löken och paprikan och låt steka med i några minuter. Salta och peppra.
  4. Stek kasslerskivorna tills de får färg på båda sidorna. Krydda med malen svartpeppar och servera med grönsakerna och aromsmöret. Dekorera med en persiljekvist.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.