Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler- och risgratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En trevlig och färgrik rätt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och skiva morötterna. Skölj och skiva purjolöken.
  2. Fräs morötter och purjolök lite lätt samt pressa över vitlöken. Häll över i en ungsfast form. Hacka gurkskivorna och tillsätt i formen.
  3. Blanda det kokta riset med grönsakerna i formen.
  4. Dela kasslerna i bitar och lägg över risblandningen.
  5. Koka béarnaissås enligt anvisningarna på paketet men tillsätt lite mera vatten så att den inte blir för tjock. Rör i 2 dl yoghurt och häll över kasslern.
  6. Avsluta med lite riven ost och gratinera i 225 grader i ca 30 minuter.
  7. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.