Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kassler puttanesca

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Från börjar en man-tager-vad-man-haver-rätt, och som så ofta i det Italienska köket blev några få ingredienser till en kulinarisk klenod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala vitlöksklyftorna, dela, kärna ur chilin. Hacka dem grovt och fräs dem mjuka i en kastrull tillsammans med olivoljan.
  2. Låt tomaterna rinna av. Grovhacka tomater, oliver, kapris, sardeller. Lägg alltihop i kastrullen och låt sjuda under lock i ca 15 minuter. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  3. Strimla kasslern tunt och lägg den i kastrullen tillsammans med persiljan. Låt koka någon minut och vänd sedan i pastan och smaka av med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.