Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng a´la Bergakungen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Snabb. lättlagad och underbart god.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp de strimlade potatisen med lite salt och låt skjuda 5 min. Fräs kassler och purjolök i smöret en liten stund. Rör ihop såsen. Smörj en ugnsfast form.Lägg hälften av potatisen i botten sedan kassler och purjolöken, avsluta med potatis. Häll över såsen och strö på den rivna osten. Gratinera i 15 min i 200 grader i mitten av ugnen. Servera med en god grönsallad.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.