Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med champinjonsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Älskar lättlagad vardagsmat!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i tunna skivor, lägg i en smord ungsform.
  2. Blanda champinjonsoppepulvret med vatten och mjölk. Slå blandningen över kasslern.
  3. Låt stå i ugn 200 grader i ca 30 minuter eller tills det bubblar och har fått färg. Severa med ris och grönsallad
  4. Tips! Ibland har jag haft paprikabitar i tillsammans med kasslern. Gör att rätten får lite mer färg!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.