Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergratäng med gurksallad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Knaperstekt bacon ger extra sting åt gratängen och den varma gurksalladen ger härlig fräschör.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 200º.
  2. Strimla baconskivorna. Stek dem knapriga i stekpanna. Låt dem rinna av på hushållspapper.
  3. Skiva kasslern och lägg i smord ugnsfast form. Ställ in i ugnen tills kasslern blivit varm, ca 10 minuter. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
  4. Klyv gurkan på längden. Kärna ur och tärna gurkan. Hacka gräslöken. Blanda gruka, gräslök, olja, senap och vatten. Salta och peppra lätt.
  5. Värm gurkblandningen i en kastrull. Häll den runt kasslern. Strö över bacon. Servera genast med spagettin.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • flabban 22 november 2008

    En annorlunda och mycket god kasslerrätt. Kan varmt rekommenderas. Jag serverade potatismos till. Tack för ett bra recept.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.