Knaperstekt bacon ger extra sting åt gratängen och den varma gurksalladen ger härlig fräschör.
Instruktioner
- Ugn 200º.
- Strimla baconskivorna. Stek dem knapriga i stekpanna. Låt dem rinna av på hushållspapper.
- Skiva kasslern och lägg i smord ugnsfast form. Ställ in i ugnen tills kasslern blivit varm, ca 10 minuter. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackningen.
- Klyv gurkan på längden. Kärna ur och tärna gurkan. Hacka gräslöken. Blanda gruka, gräslök, olja, senap och vatten. Salta och peppra lätt.
- Värm gurkblandningen i en kastrull. Häll den runt kasslern. Strö över bacon. Servera genast med spagettin.
Publicerat den
24 juli 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
En annorlunda och mycket god kasslerrätt. Kan varmt rekommenderas. Jag serverade potatismos till. Tack för ett bra recept.