Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslergryta Mexicana

 
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

En väldigt god och kryddig kasslergryta som går fort att laga ihop.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kassler och tomater i bitar. Börja med att steka kasslern lite lätt, häll sedan över det i en skål och fortsätt med grönsakerna.
  2. Dela champinjonerna och purjolöken i fina bitar. Hacka sönder vitlöken och fräs det tillsammans med de andra grönsakerna i en stor stekpanna.
  3. Tillsätt salsan och vatten när grönsakerna har fräst klart. Låt det småputtra några minuter och tillsätt sedan tomaterna och kasslern.
  4. Låt alltsammans puttra på svag värme i 10 minuter, smaka av med kryddorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.