Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerpaj

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Mums...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Mixa eller hacka samman vetemjöl, kruskakli, smör och potatis till en pajdeg. klä en pajform med degen och låt den stå kallt i kylen, ca 30 minuter.
  3. Nagga pajdegen och förgrädda pajskalet 10 minuter i mitten av ugnen. Fräs kassler, purjo och rödlök i matfett i en stekpanna så löken mjuknar. Låt det svalna. Lägg över det i pajskalet.
  4. Vispa upp äggen och blanda ner tomatsåsen. Salta och peppra. Häll över fyllningen och strö osten ovanpå. Grädda pajen i nedre delen av ugnen tills äggstanningen stelnat till.
  5. Dekorera med ärtskott, gurka och tomater. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.