Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Het wok. Mycket god, Går bra att mixtra med kryddningen efter egen smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och strimla dem. Hacka löken. Dela minimajsen i 1,5 cm bitar. Strimla paprikan och dela strimlorna i bitar. Häll oljan i woken som ska bli riktigt het.
  2. Lägg i kassler, wokkrydda och pepparmix. Woka allt i ca. 2 minuter. Rör hela tiden. Lägg köttet till sidan och woka de andra ingredienserna utom paprikan i ett par minuter. Lägg i köttet och blanda allt.
  3. Häll i vatten, kokosmjölk, fond, buljongtärningar och resten av kryddorna. Låt det koka upp. Blanda maizenamjölet med lite vatten och red woken. Häll i paprikabitarna och låt sjuda i ett par minuter.
  4. Servera med kokta eller wokade nudlar.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Gillsan 25 juni 2008

    Superdupergott!!!! Har ätit det ett par gånger hos dig. Och jag var helnöjd.

  • king200 7 juli 2008

    starkt och gott

  • asma 8 juli 2008

    Gott, lagom starkt och perfekt till matlådan

  • Sandra-Louise 8 juli 2008

    väldigt gott i smaken

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.