Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kasslerwok med spenat

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En lättlagad rätt som kan varieras med olika wokgrönsaker.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kasslern i strimlor. Låt svamp från burk rinna av. Strimla purjolök och paprika. Fräs kassler och grönsaker i fett i ca 5 minuter tills grönsakerna blivit mjuka. Blanda ner en sköljda spenaten. Blanda i peppar, soja och juice. Sjud några minuter och bjud sedan rätten tillsammans med ris, couscous eller pasta till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.