Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kaviarrullar med ägg

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ät och njut av din kaviarrulle ute i det sköna eller hemma.

Ingredienser

Instruktioner

Koka äggen i 8 minuter, därefter skala och skiva dem. Skölj och skär gurkan i små tärningar. Bred ut kaviar på tunnbröden, fördela äggskivorna på och strö över finhackad gräslök. Strö gurkan på tunnbröden, och lägg på salladsbladen. Rulla ihop bröden och vira aluminiumfolie runt om eller lägg dem i en plastlåda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.