Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kidneywok och ugnspotatis

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

En enkel och smaklig vegetarisk rätt

Ingredienser

Instruktioner

Potatisen tvättas bra och skärs itu. Pensla potatisen med olivoljan,salta. Baka potatishalvorna i ugn 225 grader ca 40-50 min tills potatisen får en gyllenbrun och knaprig yta. Hetta upp en panna och häll i frusna wokgrönsaker. När grönsakerna tinat kan du krydda dem med lite sojasås. Sätt i kidneybönor,tomatkross och en näve mandel. Låt puttra en stund. Krydda efter eget smak med basilika och oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.