Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk kycklinglever med mandel

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Tycker man om kycklinglever är det här ett måste, supergod. Jag har aldrig i sherryn men det ska vara i enligt receptet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa kycklinglevern och förväll 2 min, tag upp och låt rinna av.
  2. Skär purjon mycket fint. Blanda soya, sherry, ingefära, salt och farin. Lägg ner levern och marinera 1-2 timmar. Låt levern rinna av och spar marinaden.
  3. Hetta upp olja och fräs den flagade mandeln och bambuskott tills mandeln har fått gyllene färg. Tag upp.
  4. Vänd kycklinglevern i mjöl och stek den vackertbrun.
  5. Blanda marinad, buljong och maizena. Koka upp under omrörning och låt koka ett par minuter. Lägg ner levern och hetta upp rätten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.