Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kycklingrätt om man bara vill ha något lätt. Servera gärna med kokt ris och en grönsallad.

Ingredienser

Instruktioner

Ta bort skinnet från kycklingen och plocka av allt köttet från skrovet. Skär köttet i fina skivor. Skala räkorna. Dela paprikan och skär i strimlor. Skiva svampen. Fräs paprika ochs vamp i oljan tills all vätska har kokat bort. Pressa i vitlöken, rör om och häll på buljong och soja. Låt puttra upp och lägg i kycklingköttet. Rör ut potatismjölet med lite vatten och rör ner i grytan. Låt koka upp. Smaka av med ingefära och kajennpeppar och lägg i räkorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.