Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesisk kyckling - med svamp chili och citron

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Från nerlagda Kanal Lokal. När rätten lagades användes citronsaft och citroncest som jag lade till när jag la i purjolöken.

Ingredienser

Instruktioner

Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten. Red av med maizena och avsluta med purjolöken. Servera med jasminris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • syrranssyster 9 april 2015

    Hur mycket citronsaft ska det vara? Enligt ingredienslistan så ingår inte citronsaft eller -zest så det kan du passa på att lägga till där. Ser mycket gott ut så jag ämnar testa detta.

  • syrranssyster 9 april 2015

    Jag glömde fråga vilken stark chilisås du brukar använda och därmed rekommenderar? Hälsningar Syrranssyster

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.