Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mozzarella med citron, mejram och chili

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Fantastiskt god förrätt eller som tillbehör till grillat.

Ingredienser

Instruktioner

Skär mozzarellakulorna i 1/2-centimetertjocka skivor och lägg bredvid varandra på ett fat eller varsin tallrik. Bred över creme fraiche. Riv skalet på citronen och fördela över rätten tillsammans med citronsaften och finstrimlad chili. Drössla över mejramblad, salta peppra och ringla lite god olivolja över. Kan förberedas, men bör helst ätas samma dag då mejrambladen kan förlora lite av sin spänst i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.