Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kinesiska vingar med svalkande sås

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Marinaden med ingefära och honung ger kycklingvingarna en karakteristisk, asiatisk smak. Youhurten ger precis den svalka som behövs för att balansera

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ingredienserna till marinaden och marinera vingarna ca 2 timmar. Blanda under tiden såsen och låt den vila i kylen tills det är dags att äta.
  2. Ta upp och torka av vingarna och grilla dem mitt i ugnen i ca 30 minuter Ugnstemperaturen skall vara 250 grader
  3. Servera såsen i portionsskålar med kycklingvingarna brevid. Garnera med färska örter.
  4. Lycka till !

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.