Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Förädiskt god.

Ingredienser

Instruktioner

Smält blockchokladen och smöret i en kastrull. Vispa ägg och socker, häll i chokladen och smöret. Rör sedan ner vetemjölet och bakpulvret. Häll smeten i en smord och bröad form gärna med avtagbar kant. Grädda 12-15 minuter i 225 grader.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • malisg 22 februari 2008

    Supergod, Efter 12 min i ugnen dallrar kakan och man tror inte att den är färdig, men det är den. Ska helst ätas dagen efter.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.