Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God att äta som den är fast med vispgrädde kan ingen motstå den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ihop alla ingredienserna utom mandeln till en smet. Vispa inte!
  2. Häll smeten i en smord o bröad form. ( tårt eller pajform) Om man nu vill så kan man strö hackad sötmandel på den eller så hoppar man över det.
  3. Grädda i 200 grader i ca 30 min.
  4. Lossa kakan när den har svalnat lite. Kakan blir lite kladdig inuti och därav namnet kladdkaka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.