Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kladdkaka

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 37 minuter
Skriv ut

Kladdig och god, servera den gärna varm med glass till. Om du inte vill ha den så kladdig, ha den i ugnen 5 minuter till! Lycka till!

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175grader. Smörj en form med löstagbar botten och ha på ströbröd. Smält margarinet. Vispa ägg och socker en lång stund i en bunke. Blanda för sig vetemjöl, kakao, vaniljsocker,salt och häll sedan i och häll sedan på margarinet och vispa så kort stund som möjligt. Häll smeten i formen och ställ den på fas 2. Gräddas i 25 minuter!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.